Teatrul ATRIUM prezintă: EDEN
Luni, 29 noiembrie 2010, ora 21.00

Teatrul ATRIUM prezintă luni, 29 noiembrie 2010, ora 21.00, tragi-comedia „EDEN” scrisă de Eugene O’Brien şi jucată de  binecunoscuţii actori Nicu Mihoc şi Serenela Mureşan, sub regia lui Cristi Juncu. „EDEN” este genul de piesă la care râzi cu poftă…până la un punct, când lacrimile s-ar putea să-şi facă o binemeritată prezenţă…

Billy e un beţiv ratat, care-şi dispreţuieşte familia şi singurele bucurii de care poate să se lege sunt curele alcoolice din baruri, alături de amici retrograzi, partidele de golf şi ochitul pipiţelor atâţătoare din mediul său şi Breda, soţia complexată, nefericită dar încă optimistă a lui Billy, care speră la cele mai nesemnificative detalii care le va salva căsnicia şi o va face să fie dorită de „iubitul” ei soţ.

Recomandăm împătimiţilor de teatru sau pur şi simplu celor curioşi de ceva mai „altfel” să savureze acest spectacol până la ultima secundă. Contextul actual prezentat într-o formă mai mult decât umană plasează doi actori cu greutate şi două personaje fascinante într-un plan aproape ezoteric.

Aşadar, vă aşteptăm luni în „Eden”, în Atrium Classic Cafe, la ora 21.00. Rezervările se pot face la numerele de telefon 0269/242.000 sau 0723 ATRIUM. Preţul unui bilet este de 10 lei.