LICITAŢIE ÎN SCOP CARITABIL ÎN ATRIUM CLASSIC CAFE
Marţi, 21 decembrie 2010, ora 19.00

Cu ocazia Sărbătorilor de Iarna, Clubul LIONS CAMPUS Sibiu  vă invită la LICITAŢIA organizată cu prilejul CRĂCIUNULUI, eveniment ce va avea loc, marţi 21.12.2010, ora 19,  la Atrium Classic Cafe din Piaţa Mică, Sibiu.

Cu prilejul acţiunii, “Crăciun Fericit !”, vor fi licitate desene, tablouri şi icoane realizate de copii de la Centrul de Plasament “Gulliver“ din Sibiu şi din partea Comunităţii de Tineri 2 din cadrul Proiectului “SOS Satul Copiilor” din Cisnădie.

Programul  artistic al serii va fi susţinut de  un grup de colindători ai corului  „Timotei Popovici“ de la Catedrala Mitropolitană Ortodoxă din Sibiu.

O parte a desenelor au fost expuse, spre vizionare, la Sediul C.E.C. din Sibiu, Calea Dumbrăvii – etajul 2.

Pe această cale, facem un apel tuturor concetăţenilor şi în special sponsorilor, firmelor, mediilor bancare şi oamenilor de afaceri care prin gestul lor sufletesc şi material pot să contribuie, în preajma  Crăciunului, cu  donaţii în contul:

RO16 CECE SB0143  RON 069 9731

Pe toată durata evenimentului vă aşteptăm, la urna special amenajată la Atrium, pentru donaţii în bani, hăinuţe, jucării, dulciuri şi rechizite !

Suntem siguri că prin generozitatea dumneavoastră şi efortul comun al  campaniei noastre vom aduce sărbătoarea Crăciunului în sufletele copiilor !