Teatrul ATRIUM prezintă: IMPROSHOW
Luni, 13 decembrie 2010, ora 21.00

După incredibilul spectacol DRUM UP de acum câteva săptămâni, mai ales la cererea publicului de a-i mai avea ca invitaţi pe protagonişti în cadrul serilor de teatru din Atrium Classic Cafe, Orlando Petriceanu, Pavel Bârsan împreună cu un alt invitat de-al lor, Vlad Pasencu, ne vor demonstra talentele într-un spectacol ce merită văzut, un show extraordinar de improvizaţie: IMPROSHOW, luni, 13 decembrie, ora 21.00.

IMPROSHOW este un spectacol de teatru de improvizaţie. Este un show în toată regula, fără regie, fără scenografie, nimic pregătit – totul se întâmplă în premieră în faţa ochilor publicului.

Există doi factori care creează şi influenţează acest show: publicul cu propunerile sale (de spaţii, meserii, titluri de poveşti, de cântece etc) şi actorii cu talentul.

Reţeta este foarte simplă: doi actori şi un pianist vor improviza având ca suport o serie de jocuri de improvizaţie, fiecare având câte un catch-obligo.

Vă aşteptăm aşadar la IMPROSHOW în Atrium Classic Café, luni, 13 decembrie, ora 21.00. Rezervări se pot face la numerele de telefon 0269/242.000 sau 0723 ATRIUM. Biletul de intrare este 15 lei.