Teatrul ATRIUM prezintă: NETOTU’
Luni, 24 ianuarie 2011, ora 21.00

Teatrul ATRIUM vă invită luni, 24 ianuarie, în Atrium Classic Cafe, la un one man show excepţional, un spectacol eveniment: NETOTU’, cu Marius Damian.

În septembrie 2004, la Gala Tânărului Actor, organizată de UNITER, Marius Damian primeşte premiul pentru Cel mai Bun Actor, pentru interpretarea personajului „Netotu’ ”.

Era doar germenele unui spectacol care urmează a fi regizat de Cristian Juncu. Spectacolul s-a jucat în ultimii cinci ani, în toate orasele importante din ţară, cu un succes teribil, primind de asemenea, nenumărate premii de la jurii de specialitate.

„Netotu’” prezintă viaţa dintr-o comunitate evreiască văzută prin ochii prostului satului. Având la bază nuvela lui Isaac Bashevis Singer (distins cu Premiul Nobel pentru literatură), „Ghimpel-Netotu'“, spectacolul este o adaptare realizată de regizorul Cristian Juncu, la care s-au ataşat câteva istorii din culegerea lui Jean Claude-Carriere, „Cercul Mincinoşilor”, punând totul sub masca povestitorului şi poveştii sale.

Ce-ar trebui să se întâmple ca să crezi în oameni? Cum ar trebui să fii ca să nu te îndoieşti niciodată, absolut niciodată, de existenţa lui Dumnezeu şi de faptul că toate au un rost pe lume aşa cum le dă El? Cum ar trebui să fii ca să poţi iubi total şi fără întrebări inutile? Nu ai nici cea mai mică şansă dacă ţii la „inteligenţa” ta…

Povestea este a unui om care crede până peste puteri (omeneşti) în semenii lui. Nu se îndoieşte, nu acuză şi nu ezită să facă bine, atunci când are ocazia, deşi nimeni nu-i întoarce „favorul”…
Răspunsurile le găseşti, dacă le şi cauţi,… la one-man-show-ul interpretat de Marius Damian, luni,  24 ianuarie, în ATRIUM CLASSIC CAFE.

Evenimentul este posibil datorită Asociaţiei Culturale “BIS”.

Rezervări se pot face la numerele de telefon 0269/242 000 sau 0723 ATRIUM. Biletul de intrare este 10 lei.