Teatrul ATRIUM prezintă: TÂRFĂ DE LUX
Luni, 31 ianuarie 2011, ora 21.00

Teatrul ATRIUM vă invită luni, 31 ianuarie, în Atrium Classic Cafe, la spectacolul TÂRFĂ DE LUX. Spectacolul este după o idee originală a Dorinei Roman, atriţa principală, textul fiind o adaptare dupa romanul „Groapa” de Alexandre Kuprin şi piesa „Aceşti îngeri trişti” a lui D.R. Popescu, precum şi din confesiunile reale ale unei prostituate.

Spectacolul aduce în faţa publicului povestea dramatică a unei prostituate, care îşi doreşte cu ardoare un bărbat care să o iubească şi astfel să scape de viaţa dură de noapte…. A fost violată la 14 ani, la 16 fiind o „profesionistă“ cu condicuţă şi boli venerice, tratată mereu ca un gunoi, se simte doar o bucată de carne însufleţită. Iubirea o transformă pe cea care şi-a vândut trupul seară de seară într-o femeie caldă, dornică să-şi uite trecutul şi să înceapă o nouă viaţă! Dar trecutul nu poate fi uitat şi preferă să se sacrifice pentru bărbatul iubit!

Protagoniştii acestui spectacol sunt actorii Dorina Roman şi Marian Tret, cu participarea lui Adrian Scrimint, balerin la Opera Braşov. Coregrafia spectacolului este semnată de maestra coregraf Maria Guth !

Vă aşteptăm luni, 31 ianuarie, ora 21.00, la un spectacol extraordinar. Rezervări se pot face la numerele de telefon 0269/242 000 sau 0723 ATRIUM. Biletul de intrare este 10 lei.