Teatrul ATRIUM prezintă: AMERICAN BUFFALO
Luni, 28 martie, ora 21.00

Atrium Classic Cafe vă invită la un spectacol extraordinar, „AMERICAN BUFFALO” de David Mamet, traducere Bogdan Budeş, cu Mircea Postelnicu, Conrad Mihai Mericoffer, Bogdan Nechifor. Acest spectacol este în continuarea Festivalului maraton de teatru: RESPIRĂ.TEATRU 25 de ore de teatru non-stop.


„American Buffalo” este spectacolul – revelaţie al ultimei promoţii de actori ai Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică „I. L. Caragiale”, Bucureşti; o incursiune plină de umor în lumea gangsterilor americani, în care termenul prietenie capată nuanţe neaşteptate.

În distribuţie îl regăsim pe Conrad Mihai Mericoffer, proaspăt nominalizat pentru „Cel mai bun debut” la Galele UNITER 2011.

„American Buffalo” (sau Istoria unui jaf de doi bani) este un spectacol de teatru după piesa lui David Mamet, o comedie absurdă cu variate „condimente” vintage şi dialoguri à la Tarantino, recunoscută pentru succesul de pe Broadway, premiată cu The New York Drama Critics Circle Award şi ecranizată în filmul cu acelaşi nume, din distribuţie făcând parte Dustin Hoffman şi Dennis Franz.

Vă aşteptăm luni, 28 martie, la ora 21.00 la „American Buffalo”. Biletul de intrare este 12 lei. Rezervări se pot face la numerele de telefon 0723 ATRIUM sau 0269 242 000.