Teatrul ATRIUM prezintă: EFICIENŢĂ
Luni, 21 martie 2011, ora 21.00

Atrium Classic Cafe vă invită la un spectacol inedit, un one-woman-show, cu Giorgiana Elena Popan: EFICIENŢĂ.

Spectacolul este o comedie reuşită care evidenţiază ipocrizia şi lipsa de scrupule dovedite de oamenii societăţii din secolul XXI. Dualitatea oamenilor, a celor de lângă noi în ultima instanţă, este demascată simplu, într-o comedie ce face deliciul publicului dornic de relaxare. „Îmi place să fiu aproape de public, să joc în underground. Interacţiunea cu spectatorii mă stârneşte, mă provoacă, mai ales că nu pot să fac aşa ceva în teatru clasic. Aici pot apărea surprize, pot improviza şi toate acestea mă ţin în priză. Acum am ales o comedie, pentru că am constatat că oamenii sunt sătui de drame, de nenorociri, şi au nevoie să se destindă, să zâmbească, aşa că am ales să le vorbesc despre eficienţă „, a spus Giorgiana Elena Popan.

Giorgiana Elena Popan este o tânără actriţă din Arad; s-a născut pe 30 aprilie 1984 şi a absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune, secţia actorie, Universitatea „Babeş-Bolyai“ din Cluj în 2008, şi este angajată a Teatrului din Arad. Tot cu un spectacol de gen a câştigat anul trecut, la ediţia a V-a a Galei „Star“ de la Bacău, Premiul pentru cel mai bun one-woman-show, cu recitalul „Nebună după tine“, o adaptare a unui text semnat de Emmanuel Adelly.

Vă aşteptăm luni, 21 martie, la ora 21.00 la spectacolul EFICIENŢĂ. Biletul de intrare este 10 lei. Rezervări se pot face la numerele de telefon 0723 ATRIUM sau 0269 242 000.