CONCERT MIKE GODOROJA & BLUE SPIRIT
Joi, 14 aprilie 2011, ora 21.00

Atrium Classic Cafe vă invită joi, 14 aprilie, ora 21.00, la un spectacol extraordinar alături de Mike Godoroja & Blue Spirit. Mike Godoroja aduce la rampă în ochii publicului idea experienţei scenice 100% live, în care interacţiunea muzicală dintre artişti precum şi relaţionarea cu publicul reprezintă cheia succesului.

Blues-ul este privit ca un limbaj universal, ca un punct de pornire într-o experienţă scenică ce se petrece în diverse zone stilistice: rock-blues, soul, folk, etno şi mai ales psihedelic.

Noul spectacol propune publicului o serie de piese originale, toate în limba română, unele de pe albume clasice, altele prime audiţii (E doar ploaie trecatoare, Eu vin o zi albă, Capra vecinului, Blues-ul sufletului meu zdruncinat etc.), împreună cu câteva legendare compoziţii de la Fleetwood Mac,  Led Zeppelin sau Creedence Clearwater Revival (Susie Q, Four Sticks, Merry Go Round, Mojo Working etc.).

Noul line-up Blue Spirit este: Luca Marius (chitară), Dan Stoica (chitară), Virgil Oprina (bas, keyboards), Marius Vintilă (tobe). Niciodată un concert cu Mike Godoroja & Blue Spirit nu va fi la fel cu cel precedent. Fiecare spectacol este o experienţă cu o doză importantă de spontaneitate în care se trăieşte clipa.

Vă aşteptăm joi, 14 aprilie, ora 21.00,  la concertul Mike Godoroja & Blue Spirit. INTRAREA LIBEARA!!! Rezervări se pot face la numerele de telefon 0723 ATRIUM sau 0269 242 000.