CONCERTE LIVE ÎN ATRIUM CLASSIC CAFE:
TIBI MENYHART ŞI NADIA CEPRAGA

Atrium Classic Cafe vă invită la concerte live vineri şi sâmbătă, 22-23 aprilie, începând cu ora 23.00. Tibi Menyhart (chitară) şi Nadia Cepraga (voce) sunt invitaţii noştri din Cluj- Napoca.

Tibi Menyhart a absolvit Liceul de Muzică Augustin Bena din Cluj-Napoca la secţia chitară clasică, urmând ca mai apoi pasiunea pentru jocul cu sunete să îl îndrepte înspre studiul compoziţiei muzicale în cadrul Academiei de Muzică Gheorghe Dima din acelaşi oraş.
În prezent este compozitor, orchestrator şi interpret la mai multe instrumente, în acelaşi timp activând în trupele Chilli Familli (chitară bas) şi The Chagrins (voce, synths).

Nadia Cepraga este născută într-o familie de muzicieni, a dezvoltat o pasiune pentru acest domeniu de mic copil. A fost elevă a liceului de Muzică şi Arte Plastice din Alba Iulia, unde pentru 4 ani a facut parte din trupa de jazz creată acolo. Odată cu facultatea, activitatea ei s-a mutat în Cluj-Napoca şi susţinuţi fiind şi de Casa de Cultură a Studenţilor, a participat la Festivalul de Jazz din Sibiu în 2007 si 2008. A colaborat cu o trupa de hip-hop pentru 3 ani, reuşind să obţină posibilitatea de a cânta pentru Wu Tang Killa Beez.

Vă aşteptăm vineri, 22 aprilie, şi sâmbătă, 23 aprilie, începând cu ora 23.00. Intrarea este liberă!