Teatrul ATRIUM prezintă: EU SUNT DOUĂ FEMEI
Luni, 23 mai 2011, ora 21.00

Vă invităm la a doua reprezentaţie a unui spectacol excelent luni, 23 mai 2011, la seara de teatru Atrium. Un spectacol intrigant, interesant, sensibil. Un spectacol plin de erotism, senzualitate şi sensibilitate. Un spectacol cu două actriţe tinere şi talentate. Un spectacol interzis spectatorilor sub 18 ani. Luni, 23 mai, ora 21.00.

Asociaţia Culturală “BIS” & TRIMBULINZII prezintă la ATRIUM Classic Cafe

“ EU SUNT DOUĂ FEMEI ”

Cu: Cendana Trifan, Cătălina Sima

Un scenariu de: Bogdan Sărătean

Inspirat din: Haruki Murakami, Alessandro Baricco, Anna Gavalda, Paulo Coelho. (Cu extrase din texte sacre creştine şi egiptene).

Regia: Bogdan Sărătean

Costume: Antonia Giurgiu

Coregrafie: Alin State

“Eu sunt doua femei: una doreşte să aibă toată bucuria, pasiunea, aventurile pe care ni le poate da viaţa. Cealaltă vrea să fie sclava rutinei, a vieţii de familie. Sunt o femeie de casă şi o prostituată, ambele trăind în acelaşi corp şi luptând una împotriva celeilalte.”

La 16 ani scrie prima scrisoare erotică. La 20 de ani, fuge în dimineata nunţii. Îmbrăţişează cea mai veche meserie din lume. Într-o zi cu ploaie, îl reîntâlneşte pe el. Pe omul pe care l-a iubit mereu, încă de la vârsta de 12 ani.

Un spectacol despre Sacrul arhaic dinlăuntrul „Femeii”, în contrast cu derizoriul zilnic al feminităţii.

Un spectacol cu şi despre erotism, pasiune, dragoste, procreaţie.

ULTIMA ORĂ – din respect pentru publicul nostru fidel.

În cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, Asociaţia Culturală “BIS” & TRIMBULINZII, în parteneriat cu Teatrul Atrium, prezintă o săptămână de teatru nocturn la ATRIUM CLASSIC CAFE.

În perioada 29 mai – 4 iunie, se vor desfăşura, la ATRIUM CLASSIC CAFE, în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, şapte reprezentaţii sub sloganul “ TEATRUL DE LA MIEZUL NOPŢII ”.

Spectacolele se vor juca, evident, la miezul nopţii. Publicul sibian s-a dovedit consumator de teatru la astfel de ore înaintate. La originea acestei idei, se află succesul maratonului “25 de ore de teatru non-stop”. Prima ediţie a acestui maraton a fost organizată de Asociaţia Culturală “BIS” (TRIMBULINZII), sub sloganul “Respiră. Teatru”, în 26-27 martie anul curent.

Spectacolul “ EU SUNT DOUĂ FEMEI ” se va juca şi în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru. Proritate vor avea atunci, spectatorii invitaţi în festival. Un motiv în plus, pentru ca dvs. să nu pierdeţi reprezentaţia ce va avea loc  LUNI, 23 MAI, LA ORA 21.00, LA ATRIUM CLASSIC CAFE. “ EU SUNT DOUĂ FEMEI ” cu Cendana Trifan şi Cătălina Sima. Un spectacol interzis sub 18 ani. Biletul de intrare este 10 lei. Rezervări se pot face la numerele de telefon 0723 ATRIUM sau 0269 242 000.