Încep reprezentaţiile la Teatrul ATRIUM:
CONCEPTUL GABLONŢULUI ARTISTIC
Luni, 31 octombrie 2011, ora 21.00

O veste bună pentru iubitorii de teatru de cafenea: suntem pregătiţi pentru un nou sezon de TEATRU! Luni, 31 octombrie vă propunem o comedie plină de energie şi situaţii surprinzătoare în spectacolul „Conceptul gablonţului artistic” cu Giorgiana Elena Popan şi Lăcrimioara Szlanko.


Este o comedie cu o tematică general valabilă şi des întalnită în lumea teatrală, dar şi în orice alt mediu social: confruntarea dintre persoana cu statut mare şi plină de experienţă şi nou-venit-ul fără experienţă, dar cu dorinţă de muncă.

Aşadar, o divă consacrată şi o debutantă dintr-un teatru, se întâlnesc într-un bar, din întâmplare, fiecare venind acolo din motive diferite, şi ajung să repete ad-hoc  scena „Miţa-Didina“ din D’ale carnavalului de I.L.Caragiale. De aici, au loc multe întorsaturi de situaţie, care amuză şi ţine publicul în priză până în ultima clipă.

Nu vă mai faceţi planuri pentru serile de luni pentru că veniţi la teatru în Atrium Classic Cafe. Spectacolul „Conceptul gablonţului artistic” începe de la ora 21.00 în 31 octombrie. Rezervări se pot face la numerele de telefon 0269/242 000 sau 0723 ATRIUM. Biletul de intrare este 10 lei.