Teatrul ATRIUM prezintă: FRUMOASA CĂLĂTORIE A URŞILOR PANDA POVESTITĂ DE UN SAXOFONIST CARE AVEA O IUBITĂ LA FRANKFURT
7 noiembrie 2011, ora 21.00

Teatrul ATRIUM vă invită luni, 7 noiembrie, în Atrium Classic Cafe, la o poveste de iubire de două nopţi în spectacolul „Frumoasa călătorie a urşilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt”de Matei Vişniec, în regia celebrei regizoare Cătălina Buzoianu.


Două personaje, un spaţiu neconvenţional, decor aproape inexistent: o saltea, folosită drept pat şi sicriu, un scaun şi câteva cearşafuri. Regia mizează tocmai pe scenografia sumară, pe care o suplineşte prin excelente infuzii de pantomimă, prin care actorii creează aproape o inflaţie de obiecte imaginare. Desfac sticle de vin imaginare, mănâncă feluri de mâncare imaginare, vorbesc la un telefon imaginar, deschid uşa cu o cheie imaginară… Totul se întâmplă undeva într-un non-timp şi un non-spaţiu care-şi vor dezvălui identitatea abia în ultimele minute ale spectacolului. Actorii sunt Iolanda Covaci şi Marius Călugăriţa.

Vă invităm la un spectacol de emoţii şi simţiri în „Frumoasa călătorie a urşilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt” luni, 7 noiembrie, ora 21.00. Biletul de intrare este 10 lei. Rezervări se pot face la numerele de telefon 0269/242 000 sau 0723 ATRIUM.