Teatrul ATRIUM prezintă: CINE EŞTI TU, MIRCEA ALBULESCU?
Luni, 13 februarie 2012, ora 21.00

Teatrul ATRIUM continuă stagiunea cu spectacolul CINE EŞTI TU, MIRCEA ALBULESCU?, o seară unică cu şi despre Mircea Albulescu.


Într-un interviu, la întrebarea “Cine sunteţi?”, Maestrul Mircea Albulescu a răspuns zâmbind: “Mircică”.

Mircea Albulescu, cu o carieră de actor de aproape jumătate de secol, a jucat în piese de teatru importante, precum și în filme cunoscute. A primit numeroase distincții, poate cea mai importantă dintre ele fiind „Premiul național pentru întreaga activitate artistică“, primită în 2003 din partea Ministerului Culturii. În octombrie 2011, a primit şi o stea pe Aleea Celebrităţilor, în Piaţa Timpului, Bucureşti.

„Da, într-adevăr, filmelele sau piesele de teatru sunt o mărturie, dar emoţia vie care se naşte în sala de teatru, nu este comparabilă cu nimic. Repetăm două-trei luni o piesă, ştim totul până în amănunt despre cum ar trebui să meargă, iar într-o seară ne întâlnim cu nişte dânşi care habar n-au cine e în stânga ori în dreapta lor. Ei bine, cum să faci să-i aduni pe toţi ca să simtă la fel, ca să se emoţioneze la fel? Noi, actorii, exact asta reuşim să facem. Nu e nimic mai palpabil decât emoţia. Această emoţie se întoarce către scenă şi o simţim din plin. Această traversare peste rampă a emoţiilor, a noastră către dânşii şi a dânşilor către noi, face ca să se întâmple ceea ce am mai spus eu: „Ce soir, le bon Dieu a descendu“ adică „În seara asta, Dumnezeu a coborât peste noi“.

Spectacolul pe care vi-l propunem este unul interactiv. Ideea originală îi aparţine domnului Mircea Albulescu, care ne va povesti, ne va întreba, ne va răspunde, ne va oferi o seară minunată.

„Dacă unul cască, vorbeşte, adoarme, toată sala se sparge, tot misterul se dizolvă, tot ce vrea să treacă puntea asta de la rampă n-o mai trece şi ne plictisim noi de voi şi voi de noi. Încercaţi să determinaţi şi prin concentrarea dumneavoastră (nu e o copilărie ce spun) ca lucrurile să iasă“, îşi roagă publicul domnul Mircea Albulescu.

Vă aşteptăm în Atrium Classic Cafe să aflaţi răspunsul la întrebarea  „Cine eşti tu, Mircea Albulescu?”, luni, 13 februarie, ora 21.00. Biletul de intrare este 35 lei. Rezervări se pot face la numerele de telefon 0723 ATRIUM sau 0269/242 000.