Teatrul ATRIUM prezintă: TURTUREL ŞI RĂSTURNICA LA PĂTRAT
Luni, 23 ianuarie 2012, ora 21.00

Vă invităm în Atrium Classic Cafe, în premieră absolută, la o comedie de proporţii: „TURTUREL  ŞI  RĂSTURNICA  LA  PĂTRAT”. Textele îi aparţin lui Dan Mihăescu; din distribuţie fac parte Viorel Raţă, Codruţa Vasiu, Mihai Alexandru, Cendana Trifan; aranjament artistic de cafenea: Bogdan Sărătean.

„Turturel şi Răsturnica” a fost succesul din stagiunea aceasta, la Teatrul ATRIUM. Pariul nostru, de a re-activa, cu actori tineri, texte clasice şi simple, considerate de unii „învechite”, a fost câştigat. Reacţia publicului este dovada. Nu am urmărit altceva decât să îi facem pe oameni să râdă cu gura până la urechi, să râdă cu lacrimi. Şi am reuşit.

Vrem să batem fierul cât e cald. Vom aplica aceeaşi reţetă, cu texte scrise de acelaşi mare autor, Dan Mihăescu. Domnia sa este fără doar şi poate unul dintre cei mai mari umorişti pe care i-a avut neamul nostru vreodată. Superbele scheciuri din anii ’70, interpretate de Toma Caragiu, care  umpleau sălile; scheciurile TV cu care în anii ’90 Horaţiu Mălăele făcea vâlvă; toate acestea au în comun numele umoristului Dan Mihăescu.

Vom încerca din nou să dăm viaţă unor texte comice excepţionale, de data aceasta cu o echipă artistic largită. În distribuţie vom regăsi actori îndrăgiţi ai Teatrului Naţional „Radu Stanca”, actori pe care i-aţi putut vedea în ultimii ani în mari succese: „Balul”, „Puricele în ureche”, “Casa Andersen”, etc…


Vă invităm la o seară de comedie! Lăsaţi grijile, problemele şi telefoanele mobile acasă.

Ne va onora cu prezenţa, la premieră, însuşi autorul textelor, Dan Mihăescu. La 77 de ani, mai tânăr ca oricând, domnia sa ne-a promis că va fi în Atrium la premieră, pentru a zâmbi, a se amuza şi a râde, alături de sibieni.

Luni, 23 ianuarie 2012, ora 21.00: TURTUREL  ŞI  RĂSTURNICA  LA  PĂTRAT. Biletul de intrare este 10 lei. Rezervări se pot face la numerele de telefon 0723 ATRIUM şi 0269/242 000.