Teatrul ATRIUM prezintă: TURTUREL ŞI RĂSTURNICA
Luni, 9 ianuarie 2012, ora 21.00

Teatrul ATRIUM prezintă, la cererea publicului, TURTUREL ŞI RĂSTURNICA, o comedie pe texte de Dan Mihăescu, cu Mihai Alexandru şi Cendana Trifan.

Dan Mihăescu este fără doar şi poate unul dintre cei mai mari umorişti pe care i-a avut neamul nostru vreodată. Superbele scheciuri din anii 70, interpretate de Toma Caragiu, care umpleau sălile; scheciurile TV cu care în anii ’90 Horaţiu Mălăele făcea vâlvă; toate acestea au în comun numele umoristului Dan Mihăescu.

Iată că actorul de comedie Mihai Alexandru, cunoscut publicului sibian pentru rolurile de pe scena Teatrului Naţional „Radu Stanca” („Balul”, „Casa Andersen”), se reîntoarce în forţă alături de o delicioasă tânără actriţă, Cendana Trifan (cunoscută publicului din Atrium pentru prestaţia din „Eu sunt două femei”).

Cei doi tineri actori îşi propun să reînvie un fel de a face comedie atât de apropiat de oameni, şi atât de rar întâlnit în peisajul divertismentului de azi. Textele marelui umorist Dan Mihăescu îşi dovedesc actualitatea în interpretarea plină de haz şi de sensibilitate a celor doi tineri actori. „Turturel şi Răsturnica” a avut premiera în noiembrie 2011, la Atrium Classic Cafe.

La cererea publicului, spectacolul va deschide anul teatral ATRIUM 2012. În distribuţie, alături de cei doi tineri actori, publicul va regăsi alte două nume de rezonanţă ale teatrului Naţional „Radu Stanca”, în apariţii episodice. Numele cu pricina nu vor fi divulgate înaintea spectacolului. DISTRACŢIE PLACUTĂ ! Să râdem cu poftă şi spor! „Turturel şi Răsturnica”, luni, 9 ianuarie 2012.