Teatrul ATRIUM prezintă: HAMLET… EU SUNT?
Luni, 26 martie 2012, ora 21.00

In continuarea maratonului teatral din acest weekend, va invitam luni seara in Atrium Classic Cafe sa vedeti unul dintre spectacolele cele mai apreciate de public  ale festivalului: Hamlet… eu sunt?

„Hamlet… eu sunt?“ un text contemporan care a avut prima montare in 2009, obtinand numeroase premii la mai multe festivaluri din strainatate .Si-a gasit intamplator si intr-un mod amuzant locul si aici in Romania in varianta propusa de noi (Radu Homiceanu si Radu Horghidan).

Este evident un spectacol in doua personaje in care actiunea scenica se petrece in timp real … in 70 de minute doua destine se intalnesc si se schimba complet.

Autorul si-a denumit piesa un comedy-thriller, iar montarea in limba romana incearca sa respecte aceasta intentie a lui. Un regizor neinteles al zilelor noastre Tom Grainger (Radu Horghidan) si-a pierdut, cu putin timp inainte de premiera, actorul principal din Hamlet de William Shakespeare asa ca … Auditie! Norocul lui este ca la auditie vine Simon Prentice (Radu Homiceanu) prin urmare neintelegerile si conflictele nu inceteaza sa apara.

O redescoperire intr-o varianta contemporana a piesei lui Shakespeare care cucereste prin umor si suspans. E actorul care a venit la auditie potrivit pentru faimosul personaj Hamlet? Hamlet …eu sunt? … sau nu ?

Durata- 1 h si 10 min.

Distributia:
Tom Grainger – Radu Horghidan
Simon Prentice -Radu Homiceanu

Regia- Radu Ho (regia colectiva)

Daca ati vazut spectacolul, veniti sa-l revedeti! Daca nu l-ati vazut, va asteptam luni seara la ora 21.00. Biletul de intrare este 12 lei. Rezervari se pot face la numerele de telefon 0723 ATRIUM sau 0269/242 000.