Teatrul ATRIUM prezintă: NOAPTE BUNĂ, IUBIRE!
Luni, 9 aprilie 2012, ora 21.00

Vă invităm în Atrium Classic Cafe la spectacolul „NOAPTE BUNĂ, IUBIRE!”, cu Mihai Alexandru şi Cendana Trifan.


Asociaţia Culturală BIS, organizatorii maratonului teatral 25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP, care a avut loc la Sibiu, în 24-25 martie, vă invită la COMEDIE !

„NOAPTE BUNĂ, IUBIRE!”, cu un cuplu minunat de actori tineri, Mihai Alexandru şi Cendana Trifan. Mihai Alexandru poate fi văzut pe scena Teatrului Naţional „Radu Stanca”, în „Balul”. Cendana Trifan a debutat pe scena aceluiaşi teatru în spectacolul „Casa Andersen”. La ATRIUM i-aţi putut vedea în „Ale vieţii valuri”, „Eu sunt două femei”.

În „Noapte bună, iubire!” cei doi tineri actori îşi propun să reînvie un fel de a face comedie atât de apropiat de oameni, şi atât de rar întâlnit în peisajul divertismentului de azi. Vechi sceciuri româneşti îşi vor dovedi actualitatea în interpretarea plină de haz şi de sensibilitate a Cendanei Trifan şi a lui Mihai Alexandru.

Vă aşteptăm aşadar în Atrium Classic Cafe la spectacolul „NOAPTE BUNĂ, IUBIRE!”, luni 9 aprilie, ora 21.00. Biletul de intrare este 10 lei. Rezervări se pot face la numerele de telefon 0269/242 000 sau 0723 ATRIUM.