Jazz&More în Atrium Classic Cafe
05-07 octombrie 2012

În perioada 5-7 octombrie, în Sibiu răsună o muzică liberă, creativă, improvizată la Jazz And More Festival. Este un festival al celor mai reprezentative curente muzicale contemporane, întalnirea unor artişti ce au ales explorarea în locul convenţiei şi este destinat celor ce preferă evenimentul şi arta vie în locul unei supraproducţii muzicale de serie.


Concertele vor avea loc în trei locaţii: Sala Thalia, Biserica evanghelică Sf. Ioan (vis a vis de Biblioteca Astra) şi, bineînţeles, în Atrium Classic Cafe.

Concertele din Atrium Classic Cafe:

05.10.2012, ora 23:00
Clayton Thomas (b, objects) (AUS)
Clayton Thomas este basist care prestează în spectrul larg de muzică improvizată și experimentală. El este australian, dar locuieşte la Berlin.
„Mă inspir din muzica creativă a tuturor epocilor, dar învăţ continuu şi mă implic în evenimente alături de artişti de improvizaţie, compozitori şi gânditori ai secolului 21.”

06.10.2012, ora 23:00
Nisus Duets (Mark Sanders – perc, John Edwards – b) (GB)
Andreas Willers – g / Olaf Rupp – g (D)

07.10.2012, ora 23:00
Transmit (Tony Buck – g, Magda Mayas – keyb, James Welburn – el. b, Brendan Dougherty – perc) (AUS, D, GB, IRL)
TRANSMIT .. o formaţie care gravitează în jurul compoziţiilor și modului de a cânta a lui Tony Buck, cel mai bine cunoscut ca baterist pentru improvizatorii australieni de la The Necks.
Accentul se pune aici foarte mult pe ritm şi impulsul de moment.

Vă aşteptăm la concerte! Vineri, sâmbătă, duminică, ora 23.00!