Teatrul ATRIUM prezintă: GUNOIERUL
Luni, 26 noiembrie 2012, ora 21.00

Luni vă invităm la o supercomedie de Cornel Mimi Brănescu – GUNOIERUL – cu Ali Deac, Teodora Domnariu şi Laurenţiu Vlad.


Piesele lui Mimi Brănescu sunt adevărate bijuterii comice, desprinse din peisajul românesc contemporan. Insomniacii, o altă comedie scrisă de acelaşi autor, a avut un succes de proporţii, la Atrium Classic Cafe, în primăvara anului trecut.

Luni seară, cea mai jucată comedie a lui Mimi Brănescu, se joacă la Atrium Classic Cafe.

„În gunoi ni se regăseşte viaţa, destinul , reuşitele şi nereuşite“ spune personajul din „Gunoierul“.

Ce se întamplă atunci când, întors acasă după o zi grea de muncă întâlneşti un vagabond care îţi schimbă total cursul vieţii şi te aduce în pragul nebuniei? Fluierând te îndrepţi spre tomberonul blocului spre a arunca, ca de obicei, punga de gunoi a vieţii zilnice şi dai peste el: vesel, suspect de binevoitor şi sociabil, boschetarul anonim te convinge pas cu pas că viaţa linistită pe care o aveai până atunci este cu totul alta. Acest doctor „honoris causa” al resturilor menajere îţi demonstrează că nevasta te înşală şi te instigă la crimă cu sânge rece. Ce se intampla atunci cand o apariţie surprinzătoare răstoarnă total situaţia iar deznodămâtul este total neaşteptat de tine?

Toate acestea le poţi afla în piesa „Gunoierul” dar nu înainte de a te pregăti pentru o seară plină de lacrimi: lacrimi de râs bineînţeles.

Ne vedem luni, 26 noiembrie , ora 21.00. Biletul de intrare este 10 lei. Rezervări se pot face la numerele de telefon 0269/242 000 sau 0723ATRIUM. Să nu întârziaţi!