Teatrul ATRIUM prezintă: ÎNTÂMPLĂRI DINSPRE PODUL MICIUNILOR
Luni, 17 decembrie 2012, ora 21.00

Luni, 17 decembrie 2012, ultima seară de teatru la Atrium Classic Cafe!
Nu vă speriaţi, nu vine sfârşitul lumii – este doar sfârşitul unui an teatral excelent.

De ani buni de zile încercăm să păstrăm calitatea, performanţa şi diversitatea serilor de teatru Atrium Classic Cafe. Dovadă a împlinirii acestei intenţii stă faptul că în fiecare seară de luni, localul nostru este arhiplin şi pentru asta vă mulţumim!

Ce an excelent, 2012  ! – comedii, monodrame, actori mari, actori tineri şi foarte tineri, premiere, etc…

Responsabilă de majoritatea spectacolelor găzduite de Teatrul ATRIUM este Asociaţia Culturală BIS, care, printre altele, a organizat în primăvara acestui an, de Ziua Mondială a Teatrului, maratonul „25 de ore de teatru non-stop.”

Atrium a găzduit, de asemenea, spectacole şi dezbateri din cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu.

Acum, la sfârşit de an, actorii vă invită la o seară absolut specială. Dorim Cele mai bune momente de comedie, Colinde absolut originale, Poezie, improvizaţie şi urări pentru un An cât mai Nou şi o Lume cât mai proaspătă, toate acestea în spectacolul „Întâmplări dinspre Podul Minciunilor”

Cu vocile lor, cu instrumentele lor, cu talentul lor, vă aşteaptă la ATRIUM pentru o seară inedită: Bogdan Sărătean, Cendana Trifan, Mihai Alexandru, Viorel Raţă, Adrada Grosu, şi mulţi alţii…

Actorii invitaţi în anul 2012, a căror spectacole au fost iubite de publicul sibian, vă vor aduce, de la distanţă, urările lor pentru anul 2013: Lari Giorgescu, George Constantinescu, Laurenţiu Bănescu, etc…

„Va fi muzică live, va fi emoţie nefiltrată, va fi o întâlnire de suflet cu publicul nostru fidel, un public superb, care merită omagiul nostru, al artiştilor” (Asociaţia Culturală BIS)


Vă aşteptăm luni, 17 decembrie, ora 21.00 în Atrium Classic Cafe la „Întâmplări dinspre Podul Minciunilor”. Biletul de intrare este 12 lei. Rezervări pe pot face la numerele de telefon 0269/242 000 sau 0723ATRIUM.