Teatrul ATRIUM prezintă: Căldură? MARE?
Luni, 18 februarie 2013, ora 21.00

Lume! Lume!
Luni decuseară, la orele 9 trecute de fix, vă invităm la o comedie eveniment – Căldură? MARE?, un spectacol modern după texte de I.L.Caragiale.


Renumitele personaje scornite de geniul comediei româneşti, Lache, Tache si Mache, poposesc la Sibiu, la Atrium Classic Cafe, în interperetarea a trei tineri actori “dă primă clasă”Daniel Hara, Andrei Seuşan şi Eduard Cîrlan.

Într-o lume abulică şi dezordonată în care sistemul de valori fluctuează la fel ca şi cursul valutar, personajele lui Caragiale sunt actuale şi în acelaşi timp, vechi de când lumea.

Ironia lui Caragiale despre societatea în care trăim creionează personaje comice care depăşesc limita stupidului.

Einstein ne învaţă că universul are limite, Caragiale că prostia omului nu are nici un fel de limite!

Căldură? MARE?, este un spectacol de divertisment, conceput „pentru bar” în care actorii joacă cu publicul la masă pentru a-i face să se simtă parte din poveste, din lumea spectaculoasă a lui “Nenea Iancu”.

Actorii sunt numai unul şi unul – pe Daniel Hara l-aţi putut vedea la Atrium Classic Cafe, în super-comedia Tanţa şi Costel.

Andrei Seuşan este un răsfăţat al micului ecran încă din adolescenţă (l-aţi putut vedea în serialul de success În familie)

Umor şi bună dispoziţie – asta vă garantează cei 3 tineri actori.

Căldură? MARE? după texte de I.L.Caragiale, un spectacol cu Daniel Hara, Andrei Seuşan si Eduard Cîrlan. Numai la Atrium Classic Cafe. Preţ bilet – 15 lei. Rezervări se pot face la numerele de telefon 0723ATRIUM (0723/287 486) sau 0269/242 000.