Teatrul ATRIUM prezintă: C’est l’amour… In memoriam Edith Piaf
Luni, 8 aprilie 2013, ora 21.00

Luni, 8 aprilie, vă invităm la un moment deosebit în cadrul serilor noastre de teatru: C’est l’amour… In memoriam Edith Piaf. Vor fi alături de noi dna Gabriela Neagu şi dl Laci Hunyadi, care au interpretat acest spectacol pe scena Teatrului Naţional Radu Stanca cu un succes răsunător.

„Demersul pe care îl propune acest spectacol nu este neapărat o întoarcere în boema pariziană a anilor ’40-’50 cu scopul de a reconstitui imaginea-clişeu a idolului francez. Apropierea mea de Piaf nu a stat nici un moment sub semnul model-imitaţie, ecuaţie care de altfel nu îşi are relevanţa în interiorul actului artistic, caracterizat prin excelenţă prin transfigurare, regândire şi recreere. La capătul unei perioade semnificative din cariera mea, marcate de o implicare crescândă în sfera interpretării muzicale, am resimţit tot mai mult acest proiect drept o întreprindere cu dublă valenţă: pe de o parte, o provocare profesională, atât pe plan actoricesc cât şi muzical, pe de altă, un omagiu izvorât dintr-un veritabil sentiment de prietenie peste decenii, mode şi curente, un omagiu adus din spaţiu francofon celei care a încântat prin căldura, profunzimea şi simplitatea mesajului, generaţii întregi de iubitori ai muzicii.” (Gabriela Neagu)


Vă aşteptăm luni, 8 aprilie, ora 21.00, să trăiţi viaţa într-un mod aparte, prin muzică, prin muzica lui Edith Piaf! Biletul de intrare este 12 lei. Rezervări se pot face la numerele de telefon 0269/242 000 sau 0723ATRIUM.