Teatrul ATRIUM prezintă: NOVECENTO
Luni, 22 aprilie 2013, ora 21.00

Pentru că numai la Atrium Classic Cafe puteţi vedea spectacole jucate în premieră absolută în oraşul nostru. Pentru că serile de teatru de la Atrium înseamnă emoţie, sesibilitate, comedie şi arta actorului de cea mai bună calitate.

Din aceste motive vă invităm să urmariţi în premieră, luni seara, la ora 21.00, o poveste tulburătoare, pusă în scenă de o echipă de artişti tineri de prima mână din Bucureşti.

Este povestea pianistului de pe ocean. Povestea lui Novecento ! Danny Boodman T.D. Lemon Novecento!

Spectacolul se joacă din luna februarie, cu casa închisă, la GODOT CAFE TEATRU în Bucureşti. După un turneu în oraşele Galaţi, Buzău, Cluj-Napoca, spectacolul poposeşte la Sibiu, numai la Atrium Classic Cafe.

Aşadar, vă invităm luni seara, la ora 21.00, să urmăriţi spectacolul NOVECENTO, de Alessandro Baricco.

Distribuţia:
Pianistul – Mihai Costache
Eleva: Maria Bălănean
Regia: Daniel Lungu
Scenografie: Răzvan-Mihai Plaiaşu

„Nu eşti terminat, cu adevarat, atât timp cât ai o poveste, a ta, şi pe cineva căruia să i-o spui! PAC! Pe mine întotdeauna m-a mirat treaba asta cu tablourile. Stau acolo sus, ani de zile, pe urmă, fără ca nimic să se întample PAC, jos au cazut. Fără nici o explicaţie. De ce tocmai în momentul acela? Nu se ştie. O fi având şi cuiul un suflet sărmanul! A discutat îndelung cu tabloul, nu ştia ce să mai facă, apoi au stabilit o dată, o oră, o clipă, asta e! PAC !

Sau ştiau totul de la început? Peste şapte ani, la 13 mai, 6 fără un sfert! Peste şapte ani, la 13 mai, 6 fără un sfert: Bună! Bună! PAC! Greu de înţeles.

Mai bine să nu te gândeşti când cade un tablou. Când te trezeşti într-o dimineaţă şi nu o mai iubeşti. Când deschizi ziarul şi citeşti că a izbucnit războiul. Când vezi un tren şi îţi spui, eu trebuie să plec de aici. Când te uiţi în oglindă şi îţi dai seama că eşti bătrân.

Încearcă să înţelegi dacă poţi…“

Biletul de intrare este 12 lei. Rezervări se pot face la numerele de telefon 0269/242 000 sau 0723ATRIUM.