Teatrul ATRIUM prezintă: UNEORI TREBUIE SĂ ÎI TRAGI O FLEGMĂ ÎN OCHI LUI SATANA. DOAR AȘA… CA SĂ FII SIGUR CĂ EȘTI VIU Luni, 15 aprilie 2013, ora 21.00

Nici nu ne-am revenit bine după maratonul teatral şi iată că organizatorii festivalului „25 de ore de teatru non-stop” (asociaţia culturală BIS) ne propun încă un spectacol șoc –  „Uneori trebuie să-i tragi o flegmă în ochi lui Satana. Doar aşa… ca să fii sigur că eşti viu”.

Un spectacol cu două actrițe tinere și fermecătoare, un spectacol curajos pe texte americane contemporane. Adaptare după texte de Eric Bogosian. Cu: Andreea Gabor și Florina Paldău.

E destul de greu să găsești și singur granița dintre distracție și desfrâu, dar ce te faci când prietenii tăi nu te ajută deloc? Ba dimpotrivă, îți pun chiar bețe în roate.

Angi și Lizz organizează cea mai tare petrecere pentru prietenul lor, Louie, care, înainte de a se căsători, își mai permite o ultimă seară de distracție cu fetele din gașca lui.

Ispitele nu întârzie să apară, iar petrecerea se transformă curând într-un haos total: spiritele se încing, confuzia își face apariția, deciziile se transformă în greșeli.

După o astfel de noapte, va mai ajunge oare Louie să spună „da“ în fața altarului?

„Uneori trebuie să îi tragi o flegmă în ochi lui Satana. Doar așa… ca să fii sigur că ești viu” – un spectacol despre vicii, pofte, libertinaj și limite. Luni, 15 aprilie, ora 21.00. Biletul de intrare este 12 lei. Rezervări se pot face la numerele de telefon 0269/242 000 sau 0723ATRIUM.