ASTRA Filmul de la miezul noptii in Atrium Classic Cafe

Incepand de maine , 15.10 orele 00:00, pana Duminica 20.10.13 inclusiv,   Atrium Classic Cafe va invita in fiecare seara  la Film .

Suntem onorati sa participam la acest festival de renume  atat pe plan local cat si la nivel national si international , ajuns deja la cea de-a  20 a editie    si mai ales suntem bucurosi ca putem sa impartim cu dumneavoastra aceste momente cinematografice .

Vom  incepe saptamana de filme cu doua scurt metraje, asa ca maine vom avea  :

“Internetul se închide“
Alex Lungu, Romania, 2012,
De ce există drepturile de autor? Cine este, de fapt, afectat de piraterie? De ce uneori ne simţim ca nişte infractori atunci când suntem online? Acest documentar de scurtmetraj tratează problema drepturilor de autor, în contextul vieţii digitale de astăzi. Cultura a devenit colaborativă, iar creativitatea defineşte o nouă generaţie. Avem ceva important care trebuie apărat: lumea digitala, locul în care inovaţia şi cunoaşterea (încă) mai circulă liber.

si

“Orizont“
Skule Eriksen | Norway | 2013
Filmat în localităţile Jæren şi Lista, documentarul descrie într-o serie de imagini poetice peisajul de coastă din sud-vestul Norvegiei, cu balizele, navele, păsările, animalele şi câmpurile lui. Fără dialoguri, cu un concept inspirat din muzică şi pictură, filmul este un tribut închinat frumuseţilor naturii şi, în acelasi timp, un îndemn la conservarea şi protejarea lor.

Filmele vor incepe in fiecare seara de la orele 00:00 si nu se percepe bilet de intrare. Pentru rezervari puteti suna la numerele de telefon : 0723287486 sau 026924200 . Va asteptam