Teatru de cafenea la Atrium Classic Cafe

Anunţ important pentru consumatorii de teatru şi nu numai  …

A sosit momentul! Deschidem stagiunea teatrală la Atrium Café.

De mai bine de opt ani de zile încercăm să încântăm, şi chiar să răsfăţăm publicul sibian, în serile de luni, cu spectacole de teatru . În timp s-a format un public excepţional, care îi face pe toţi tinerii actori din ţară să îşi dorească să joace aici, la Atrium Café.

Printre altele, localul nostru este partener constant al Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, dar şi redută nocturnă şi diurnă de bază în cadrul maratonului “25 de ore de teatru non-stop”.

Datorită perseverenţei noastre precum şi a colaborării cu cele două festivaluri, de-a lungul anilor, la Atrium Café aţi putut vedea nume de prim rang ale scenei româneşti, cât şi actori tineri de top. De multe ori, în festival, la Atrium Café “se juca teatru cu sala plină” până şi la ora 5 dimineaţa. Menţionăm aici şi dimineţile de poezie găzduite de actorii Teatrului Naţional “Radu Stanca”, Florin Coşuleţ, Cătălin Neghină sau Bogdan Sărătean.

Luni, 21 octombrie, la ora 21.00, deschidem stagiunea la Atrium Café, cu o comedie de substanţă.

Spectacolul, un produs al Companiei Teatrale BIS se numeşte “CEHOV – trei drame ridicole”, iar scenariul este inspirat din povestirile scurte ale lui A.P. Cehov. Regia este semnată de Bogdan Sărătean, motiv suficient pentru a nu vă aştepta la un Cehov clasic, cu pauze lungi între replici şi cu tristeţi de nevindecat. Regizorul ne promite un spectacol alert şi antrenant, într-un registru modern, care nu va trăda însă spiritul şi umorul autorului.

Spectacolul se va juca pentru prima dată la Sibiu, în deschiderea stagiunii ATRIUM Cafe 2013-2014.

Spectacolul s-a jucat deja la Timişoara (în cadrul Festivalului „Teatru pe Pâine” organizat de Teatrul Thespis, unde a înregistrat un succes de proporţii), precum şi la Joben Cafe Mediaş.

Din distribuţie fac parte: Bogdan Sărătean (actor al Teatrului Naţional „Radu Stanca”, Sibiu; dublu premiat la Gala Tânărului Actor în anul 2006), Ciprian Isidor (poate fi văzut pe scena TNB alături de Maia Morgenstern şi Mircea Rusu), şi Andrada Grosu (poate fi văzută pe scenele sibiene în „Amalia respiră adânc”, „Visul unei nopţi de vară”, etc…).

Vă aşteptăm aşadar la deschiderea stagiunii ATRIUM, cu o comedie jucată în premieră absolută la Sibiu, luni, 21  octombrie 2013, la ora 21.00.

“CEHOV – 3 drame ridicole”

Un spectacol inspirat din povestirile lui A.P. Cehov

Distribuţia: Ciprian Isidor, Bogdan Sărătean, Andrada Grosu.

Regia: Bogdan Sărătean

Durata spectacol – 70 minute. Preţ bilet – 12 lei.

Câteva cuvinte despre spectacol, din partea regizorului Bogdan Sărătean:

„Ce îl face pe Cehov contemporan, actual, zilnic?

Joaca asta de-a Râsu’-Plânsu’ şi felul în care Joaca se joacă cu noi.

Un pic de absurd, un pic de comedie, un pic de tragedie cosmică. Starea naturală a omului este aceea de a fi ridicol. Cu câtă duioşie şi compasiune ne pune Cehov oglinda în faţă…

Un spectacol despre paiaţele zilnice din noi şi de lângă noi.” Bogdan Sărătean