Atrium Cafe Bistro & ART vă invită la Teatru

Atrium Cafe Bistro & ART vă invită la “ARTĂ, un spectacol după un text multipremiat al autoarei de origine franceză Yasmina Reza.

Vă promitem o seară excelentă, alături de trei actori din tânăra generație. Spectacolul s-a jucat cu succes pe scenele independente din București. Pe Ciprian Isidor l-ați putut vedea de curând la Atrium Cafe, în spectacolul Companiei BIS „Cehov-trei drame ridicole”.

Piesa „Artă” de Yasmina Reza a primit în anul 1998 premiul Laurence Olivier pentru Cel mai bun text de comedie. De atunci a strâns numeroase premii, printre care și Premiul Tony și Premiul Criticilor din New-York (Best Comedy).

O prietenie veche de ani de zile între Serge (Ionuț Casandroiu), Yvan (Idris Clate) și Marc (Ciprian Isidor) este testată prin intermediul artei. Când unul dintre cei trei prieteni achiziționează un tablou, izbucnesc certuri, iar adevăruri nespuse ies la iveală.

Îți poate plăcea nimicul? Îți poate plăcea ceva ce nu se vede? Cât valorează nimicul? Serge, Yvan și Marc încearcă să rezolve dilema tabloului într-o cheie comică.

ARTĂ de Yasmina Reza

O comedie contemporană cu Ciprian Isidor, Idris Clate și Ionuț Căsăndroiu.

În premieră absolută în Sibiu,

la ATRIUM CAFE, luni, 18 noiembrie 2013, ora 21.0.

pret bilet – 12 lei