Ianuarie – luna culinară australiană la Atrium

 

Avem deosebita plăcere de a vă invita la un altfel de eveniment. Unul culinar.

In luna ianuarie vă aşteptăm să vă bucuraţi de o excursie culinară în Australia, descoperind o bucătărie exotică, un mix de arome asiatice, europene şi aborigene. În fiecare zi bucătarul şef  Steffen von der Dunk, cu o bogată experienţă în bucătăria australiană,  pregăteşte pentru dumneavoastră diferite specialitaţi.

Supă cremă de morcov şi ghimbir  13 lei

Tagliatelle cu dovleac, pui si sos australian de tomate  21 lei

Medalion australian de porc marinat învelit în bacon,  pe ragout de sfeclă roșie și cartofi în lapte bătut cu sos de roșii   39 lei

1510836_660267360683335_774879956_n

Ruladă de pui umplută cu legume, wassabi si macadamia, pe piure de cartofi dulci cu sos de vin roșu si mango chutney  35 lei

1522107_10152108975666329_1895332437_n

Desert : Pavlova cu sorbet de lămâie verde şi fructe de pădure    12 lei

Vă aşteptăm!