Teatru de cafenea “ „1,2,3…Agvzzz” la ATRIUM

Hai la teatru, neamule ! A început anul teatral la Atrium Cafe.

Am început în forţă cu „CEHOV – TREI DRAME RIDICOLE”. Până spre miezul nopţii actorii sibieni au provocat râsete şi ropote de aplauze.

Continuăm cu o premieră absolută. Un exerciţiu de ludic, de bună dispoziţie. Spectacolul „1,2,3…Agvzzz” este povestea călătoriei unei trupe de actori tineri şi independenţi. Ştim de unde plecăm, dar nu ştim unde vom ajunge.
Actorii îmbină scheciuri americane contemporane, cu structuri dramatice din noul val al teatrului italian de improvizaţie.
Povestea unei călătorii menite a binedispune auditoriul… Acţiunea se petrece într-o maşină, chiar sub ochii noştri.
Nu vom apuca să ne punem prea multe întrebări…ritmul spectacolului este unul antrenant, iar miza este universal valabilă – BUNA DISPOZIŢIE.
Aşadar dacă vă doriţi o seară relaxantă, în care să vă amuzaţi sau să râdeţi cu gura până la urechi, vă aşteptăm luni seară la premiera spectacolului „1,2,3…Agvzzz”.

În distribuţie îl regăsim pe actorul de comedie Mihai Alexandru, cunoscut publicului sibian pentru rolurile din “Balul” şi pentru rolul beţivului din “Casa Andersen”.
Pe actriţa Cătălina Sima aţi văzut-o la Atrium în succesul stagiunii 2011-2012 “Eu sunt două femei”. Se va întoarce luni seară, cu charmul său inegalabil.

Aşadar, luni seară, Compania Teatrală BIS & Atrium Cafe vă invită la
PREMIERA ABSOLUTĂ a comediei „1,2,3…Agvzzz”.
Distribuţia: Mihai Alexandru, Cătălina Sima şi Cristian But.

Preţul unui bilet este de 15 lei.
Pentru rezervări sunaţi la numerele de telefon 0269 242000 sau 0723 ATRIUM.

Cover Agvz