Regulament de desfasurare a programului de fidelizare Eat & Drink Card

Aprilie 2015

Art. 1 – Organizatorul

Organizatorul este compania SC R&M ACTIV SRL cu sediul in Sibiu, Intrarea Ariesului, nr. 1, ap. 9, nr. de inreg. la Registrul Comertului J32/38/2006, cod fiscal RO18285920.

Art. 2 – Participanti

In programul de fidelitate se poate inscrie orice persoana fizica cu varsta de minim 18 ani, care achizitioneaza produse din locatiile afiliate acestui program. La acest program nu au voie sa participe angajatii firmei SC R&M ACTIV SRL si SC BAMA FLEX SRL.

Art. 3 – Locatiile afiliate

Cardul obtinut conform Art. 2 poate fi utilizat numai in cadrul locatiilor  afiliate. In acest program de fidelitate sunt incluse toate produsele comercializate de catre locatiile afiliate, cu exceptia ofertelor, produselor din tutun, a produselor pentru care pretul a fost negociat sau a evenimentelor cu tematica (ex: revelion, nunta, botez, etc)

Lista locatiilor afiliate:

Kulinarium
Cafe Einstein
Kulturcafe Sigi
Atrium Cafe Bistro & Art

Art. 4 – Durata

Perioada valabilitatii programului de fidelitate este nelimitata. Emitentul cardurilor isi rezerva dreptul de a renunta la program oricand considera necesar.

Art. 5 – Conditii de validitate

Pentru a beneficia de Cardul de fidelitate Eat & Drink Card, clientul trebuie sa indeplineasca simultan urmatoarele conditii:

  1. a) Participantul trebuie sa indeplineasca conditiile de la Art. 2
  2. b) Clientul trebuie sa completeze formularul Cardului de fidelitate Eat & Drink Card, cu urmatoarele informatii: cod card , nume si prenume, adresa de e-mail, data nasterii, sex, disponibil in locatiile afiliate.
  3. c) Cardul poate fi folosit si garanteaza un discount de 10% din momentul in care este primit de catre client, dar discountul va fi primit doar dupa inregistrea lui conform pct b)
  4. d) Dupa inregistrare posesorul va primi un sms de activare a cardul in sistem.
  5. e) Cardul are perioada de valabilitate nelimitata.

Art. 6 – Acordare si folosire

  1. a) Acordare:

Cardul se obtine pe loc in cadrul locatiilor afiliate, la cerere. La fiecare achizitie de produse si servicii cu cardului de fidelitate, clientul va beneficia de discount de 10% din nota de plata, cu conditia prezentarii cardului la momentul platii. De exemplu, pentru o valoare a notei de 1.000 lei, valoarea discountului va fi de 100 lei

  1. b) Folosire:

Pentru a beneficia de discountul de 10%, clientii trebuie sa prezinte cardul de fidelitate Eat & Drink Card. Beneficiul cardului de fidelitate nu poate fi cumulat cu alte programe de fidelitate. In astfel de cazuri, clientul va trebui sa aleaga un beneficiu care doreste sa i se acorde. Posesorii de card pot anula in orice moment dreptul emitentului de a folosi datele personale, accesand optiunea “dezabonare” pe site-urile www.kulinarium.ro, www.cafeeinstein.ro, www.kulturcafe.ro, www.atriumcafe.ro si introducand codul cardului. Odata cu aceasta anulare, cardul beneficiarului devine nul, nemaiputandu-se acorda discountul de 10% in niciuna din locatiile afiliate.

Art. 7 – Regulamentul Cardului de fidelitate “Eat & Drink Card”

Fiecare card aferent programului de fidelitate “Eat & Drink Card” este unic si atribuit unei singure persoane. Clientul trebuie sa completeze formularul Cardului de fidelitate Eat & Drink Card, cu urmatoarele informatii: cod card , nume si prenume, adresa de e-mail, data nasterii, sex, disponibil in locatiile afiliate. Daca in urma verificarii, informatiile sunt incomplete sau gresite, SC R&M ACTIV SRL are dreptul de a bloca cardul.

SC R&M ACTIV SRL nu poate fi facuta raspunzatoare in cazul utilizarii cardului de catre alte persoane decat cele inscrise in Cardul de fidelitate Eat & Drink Card. Posesorii cardului sunt obligati sa anunte disparitia sau furtul cardului la Departamentul de Marketing, la urmatoarea adresa de email office@atriumcafe.ro. SC R&M ACTIV SRL nu este raspunzatoare pentru folosirea discountului de 10% de catre o terta parte in perioada de pana la anuntarea disparitiei sau furtului cardului. Folosirea improprie sau frauduloasa a Cardului de fidelitate Eat & Drink Card de catre posesorul sau atrage dupa sine retragerea cardului si excluderea acestuia din programul de fidelitate. Cardul nu are valoare comerciala si nu se emite contra cost.

Acest card nu este un card de plata sau de credit, sau vreun alt mijloc de plata. Emitentul si proprietarul acestui card este SC R&M ACTIV SRL, care isi asuma dreptul de a decide sistarea in orice moment a programului de fidelizare sau de anulare a cardului. Cardul poate fi utilizat in conformitate cu acest regulament, ce este disponibil si pe www.kulinarium.ro, www.cafeeinstein.ro, www.kulturcafe.ro, www.atriumcafe.ro. Posesorul cardului este rugat sa anunte imediat emitentul in cazul pierderii, furtului sau distrugerii acestuia. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la office@atriumcafe.ro .

Cardul trebuie protejat impotriva deteriorarii. Programul de fidelitate “Eat & Drink Card” nu este o loterie, fiecare posesor de card primind un discount de 10% din valoarea notei de plata, prin prezentarea cardului.

Art. 8 – Alte Clauze

SC R&M ACTIV SRL isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament pe durata existentei programului de fidelitate “Eat & Drink Card”, fara o notificare prealabila. Varianta modificata va fi adusa la cunostinta clientilor prin afisare pe site-urile www.kulinarium.ro, www.cafeeinstein.ro, www.kulturcafe.ro, www.atriumcafe.ro.

Pentru orice alte informatii sau nelamuriri puteti contacta Departamentul Marketing la adresa de e-mail office@atriumcafe.ro.

Prezentul Regulament este pus gratuit la dispozitia clientilor in toate locatiile afiliate precum si pe site-urile www.kulinarium.ro, www.cafeeinstein.ro, www.kulturcafe.ro, www.atriumcafe.ro.