Avem deosebita plăcere de a vă invita la un altfel de eveniment. Unul culinar.
In luna ianuarie vă aşteptăm să vă bucuraţi de o excursie culinară în Australia, descoperind o bucătărie exotică, un mix de arome asiatice, europene şi aborigene. În fiecare zi bucătarul şef Steffen von der Dunk, cu o bogată experienţă în bucătăria australiană, pregăteşte pentru dumneavoastră diferite specialitaţi.
Supă cremă de morcov şi ghimbir 13 lei
Tagliatelle cu dovleac, pui si sos australian de tomate 21 lei
Medalion australian de porc marinat învelit în bacon, pe ragout de sfeclă roșie și cartofi în lapte bătut cu sos de roșii 39 lei
Ruladă de pui umplută cu legume, wassabi si macadamia, pe piure de cartofi dulci cu sos de vin roșu si mango chutney 35 lei
Desert : Pavlova cu sorbet de lămâie verde şi fructe de pădure 12 lei
Vă aşteptăm!

