Concert LIPICIOSII la Atrium Cafe Bistro & Art

Lipiciosii

SHOW-ul de vineri seară ! Un nou concept pentru Sibiu, în chiar inima oraşului.

La Atrium Cafe Bistro & Art, în Piaţa Mică.

LIPICIOŞII prezintă STICKY FRIDAY NIGHT! Intrare liberă.

Vineri, 17 octombrie, ora 21.00 – all night live music with THE STICKIES/ Lipicioşii.

Muzică live, atmosferă, entertainment. Fără obligaţii, fără prejudecăţi.

LIPICIOŞII este un band muzical format din actori. Atmosferă, voci inconfundabile, compoziţii originale, acordeon, chitară, bass, trompetă, cajon – ingredientele unui show unic.

Vino să savurezi un pahar de vin într-o atmosferă unică marca LIPICIOŞII.

Vineri seară, la ATRIUM CAFE – STICKY FRIDAY NIGHT – all night live music & fun !

Intrare liberă !

LIPICIOŞII este un proiect muzical marca BIS. Prima ieşire la public a Lipicioşilor a fost în decembrie 2012. De atunci show-urile lor s-au desfăşurat în locaţii mai mult sau mai puţin convenţionale din Sibiu, Bucureşti, Timişoara, Vama Veche, etc…Lipicioşii au concertat în localuri (cluburi, baruri, restaurante), în săli de teatru, în grădinile şi în casele oamenilor, în biserici părăsite (Engelthal), în galerii de artă, în castele (Miklosvar). Ceea ce atrage este combinaţia de muzică live, teatru şi entertainment. Stilul este greu de definit, repertoriul fiind compus din piese originale semnate Claudiu Fălămaş şi Matli MC, precum şi din coveruri inspirate de trupe şi stiluri muzicale bizar de diverse: The Beatles, Kraftwerk, Rammstein, Lenny Kravitz, Rodriguez, etc…

Un lucru e cert. Indiferent de genul de muzică abordat, show-ul LIPICIOŞII înseamnă mereu energie proaspătă şi bună dispoziţie.

“Scopul nostru este ca spectatorii să plece cu zâmbetul pe buze. Să le rămână eventual un refren sau două în minte, odată cu amintirea unei seri relaxante. Să plece cu un vibe bun, după o săptămână de trudă şi rutină. Nu va fi un show gen concert, sau teatru. Oamenii pot povesti, se pot relaxa, pot trage cu urechea la ceea ce facem noi, iar dacă le place, se vor opri să ne asculte.” Claudiu Fălamaş, Lipicioşii.

Vă aşteptăm aşadar vineri seară la Atrium Cafe Bistro & Art.

Lipicioşii all night live music, începând cu ora 21.00.

STICKY FRIDAY NIGHT !

INTRAREA LIBERĂ. Rezervări la numărul de telefon 0723287486.

Un eveniment marca BIS & Atrium