Gusturile se discuta 🙂 Touring and Tasting
Bucataria Spaniola are la baza o mare varietate de feluri de mancare, exprimata atat de bine prin legendarele tapas. Aceasta varietate se datoreaza atat diferentelor de geografie si clima, cat si celor de cultura dintre regiunile acestei tari. Istoria bogata a Spaniei, si influentele culturale au dus la nasterea unei bucatari unice cu litreralmente mii de retete si arome. Radacinile ei sunt mediteraneene iar pestele si fructele de mare sunt ingrediente de baza.
In luna mai va invitam la o mica selectie din ofertanta gastronomie spaniola, punctata in fiecare marti, la Catch of the Day, cu savuroase preparate din peste.
06.05 – Catch of the Day – Spania
13.05 – Catch of the Day – Spania
20.05 – Catch of the Day – Spania
25.05 – Brunch cu mancare spaniola
27.05 – Catch of the day – Spania
28.05 – Live Cooking Show – Paella
03.06 – Catch of the Day – Spania
10.06 – Catch of the Day – Spania