Montagne Russe

Prin termenul -montagne russe- se înţelege un tip popular de distracţie dezvoltată pentru parcuri de distracţie şi parcuri tematice moderne. În spectacolul din 11 februarie va fi vorba despre un montagne russe plin de bucurie şi voioşie. Sau poate despre o problemă adevărată din viaţa reală?
Un spectacol curajos, puternic, personal, inteligent, cu relații și iubiri care ridică semne de întrebare. „Când a fost dragostea pentru tine un montagne russe, să te ia și să te dea cu capul de toți pereții?”
Întâlniri cu actori tineri, cu texte noi. Provocări, comedii, zâmbete, povești de amor, povești desprinse din universul nostru zilnic.
Un altfel de montagne russe.
Un spectacol construit pe fragmente din cartea ”Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut” de Simona Tache și Mihai Radu.

„MONTAGNE RUSSE”, cu Anton Balint & Cristina Blaga.
Luni, 11 februarie 2019, ora 20.00

RSVP: Montagne Russe

Rezervări: 0723 287 486
Preţ bilet: 20 lei

Un spectacol produs de Asociația Culturală HEBLU.
Un eveniment marca BIS Teatru.
Recomandat de 25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP.
www.bisteatru.ro

IMPORTANT – Pentru buna desfășurare a evenimentului vă rugăm ca în momentul în care faceți rezervarea să precizați numărul exact de persoane care vor ocupa locurile.
– Rezervările își pierd valabilitatea la ora 19.45. Vă rugăm insistent să veniți din timp, pentru a putea onora comenzile și a începe spectacolul la timp, la ora anunțată.