Teatrul ATRIUM prezintă: RADU GHEORGHE ŞI MIHAI BISERICANU
într-un spectacol excepţional
Luni, 15 Martie 2010, ora 21.00

Teatrul ATRIUM prezintă un spectacol de zile mari: Radu Gheorghe şi Mihai Bisericanu vin în acelaşi loc – ATRIUM CLASSIC CAFE –  şi îşi combină forţele pentru a ne face să râdem până la lacrimi.

Radu Gheorghe şi Mihai Bisericanu sunt cunoscuţi de publicul de teatru Sibian încă de la apariţiile în cadrul Festivalurilor de Teatru organizate de Teatrul Naţional Radu Stanca sau de Primăria din Sibiu. Radu Gheorghe este cel care va încerca în calitate de actor şi moderator să mobilizeze atât actorii invitaţi cât şi spectatorii pentru a crea o atmosferă de neuitat.

Radu Gheorghe se numără printre cei mai îndrăgiţi şi compleţi actori de comedie, ajutat şi de cunoştinţele sale muzicale (pianul, vioara, chitara sunt instrumente care nu-i sunt deloc străine). Activitatea teatrală a fost și este completată din plin cu numeroase apariții pe micul și marele ecran. Au rămas memorabile rolurile din filme ca: „Mireasa din tren”, „Căsătorie cu repetiție”, „Grăbește-te încet”, „Alegerea”, „Căruța cu mere”, și în ultimul film al lui Ion Cărmăzan, „Lotus”. Sau, în televiziune, piesele, „Nunta lui Figaro”, „Institutorii” şi filmul „Trenul de noapte”, serialul „Un trio formidabil” și numeroase emisiuni de varietați. Să mai adăugăm experiența extraordinară căpătată în turneele din Germania, Olanda, Franța, Suedia, Marea Britanie, Canada și Statele Unite, și vom obține o imagine clară a ceea ce înseamnă Radu Gheorghe pentru publicul său: un actor complet și complex, cu o carieră impresionantă, a cărui apariție pe scenă este garanția calității și certitudinea că timpul în compania lui, este fără îndoială un timp câștigat.

Invitatul său, Mihai Bisericanu, este la rândul lui un om de excepţie. Nu ştii niciodată la ce să te aştepţi de la o persoană cu atâtea talente. Ştim cu toţii că este actor la teatru. Dar  îl putem descoperi şi în ipostaza de regizor sau să îl auzim cântând de exemplu în spectacolul „Romeo şi Julieta”.

Spectacolul care va fi prezentat de cei doi în seara zilei de 15 martie 2010, are ca punct de plecare şi inspiraţie show-ul Ludwig, Nicolo & Jo,care a ţinut afişul trei stagiuni la Teatrul Naţional din Bucureşti şi s-a bucurat de asemenea de sufragiile publicului din ţară şi din străinătate. Este un spectacol interactiv, în care cei doi comedianţi işi dau măsura îtreagă a talentului lor de actori, muzicieni şi improvizatori. E o demonstraţie de virtuozitate în care publicul sigur va aprecia faptul că poate exista comedie şi fără vulgarităţi şi că poţi vorbi despre lucruri sensibile fără să-ţi fie ruşine de ce ai spus…

Vă invităm in data de 15 martie 2010, ora 21, la acest nou început al unei relaţii mai vechi dar niciodată uitată, dintre actori şi spectatori, care să demonstreze încă o dată, dacă mai era nevoie, că distanţa nu ne poate despărţi.

Partener: