TEATRU DE CAFENEA „NĂSCUT ÎN ’90 ”

Încheiem anul teatral la Atrium. În mare stil – cu un spectacol nou nouț care s-a bucurat de un succes absolut la prima ieșire la public, în 1 decembrie 2014.
“ NĂSCUT ÎN ’90 ” – un spectacol pentru toate vârstele.
“ NĂSCUT ÎN ’90 ” – un spectacol produs de Compania Teatrală BIS Sibiu.
Teatru. Emoţie. Social. Uman. Haz. De necaz. Bună. Dispoziţie.
Luni, 22 decembrie, ora 21.00, Atrium Cafe Bistro & Art
În distribuţie trei actori tineri, născuţi în anul 1990:
Andrada Grosu, Aneea Opriş şi Claudiu Fălămaş.

Un scenariu original, inspirat din gânduri, reflecţii, poveşti de viaţă.
Eroii noştri traversează anii ‘90, cel mai tulbure şi gri deceniu din istoria modernă a României. Ei ne oferă felii de viaţă presărate cu nostalgie, cu hazoase si amare aduceri aminte.
Anii ’90 au însemnat: haos, violenta, instabilitate, venirea minerilor, sărăcie, mimarea unui început de democraţie, primele alegeri aşa-zis libere. Dar în acelaşi timp pentru eroii spectacolului, anii ’90 au însemnat prima zi de şcoală, tanti educatoare de la grădiniţă, primul sărut. Pentru ei Bombonel era un personaj de desene-animate care apărea prea des la televizor, iar politica o nebunie de neînţeles a nătărăilor de oameni mari care au cam uitat să îşi trăiască viaţa.
Cu toţii ne vom regăsi în poveştile spectacolului „NĂSCUT ÎN ‘90”. Vom râde, vom tresări, ii vom insoti pe actori in acest puzzle al omului tanar contemporan.
Din spectacol nu lipsesc referirile directe la realitatile socio-politice ale tarii noastre. Uneori hazoase, alteori acide. Nu lipseste muzica live, nici scurtele proiectii video cu momente cheie ale anilor 90.
Spectacolul „ NASCUT IN ’90 ” functionează ca un spatiu al amintirilor comune, al bucuriei amare de a fi impartasit, cu totii, impreuna, 25 de ani de istorie recenta, zbuciumata.
Vă garantăm o seară memorabilă, cu mult umor si sensibilitate.
“ NĂSCUT ÎN ’90 ” – Luni, 22 decembrie, ora 21.00, Atrium Cafe Bistro & Art

Cu: Andrada Grosu, Aneea Opriş şi Claudiu Fălămaş.
Un scenariu de: Flaviu Suhastru
Regia: Bogdan Saratean
Preţul unui bilet – 20 lei. Rezervări la numărul de telefon 0723287486.
Un eveniment marca BIS & Atrium.
Recomandat de “25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP”.
RESPIRĂ. TEATRU.

MESAJUL ECHIPEI BIS: “NĂSCUT ÎN ‘90” are trei avanpremiere în luna decembrie. Acestea sunt necesare pentru închegarea unui spectacol care există în mare măsură în relație vie cu publicul. Primele reacții ale spectatorilor ne dau curaj, încredere, și ne responsabilizează. Reproducem mai jos câteva reacții via facebook ale celor care au fost martori la prima ieșire la public a acestui spectacol.
„Spectacolul „NĂSCUT ÎN ’90” a scos starea asta din mine. N-am știut c-o am. Săru’mâna. Spectacol musai de văzut. Merită.” (Anita A.)
„Vrei sa vezi un spectacol ce te trece prin stari? Atunci trebuie sa vezi Nascut in ’90. Recomand!!!!!” (Delia Elena C.)
„Am ras … am plans … o seara cu adevarat plina. Va multumesc copii!!!” (Daniela G.)
„Nascut in ’90 .. Traire. Imagine. Reflectie.” (Versavia V.)

VĂ AȘTEPTĂM AȘADAR CU DRAG, LUNI, 22 DECEMBRIE, LA ORA 21.00, SĂ TRĂM ÎMPREUNĂ ULTIMUL SPECTACOL DIN ANUL 2014.

 

10626252_10152794564521329_2261645415476917087_o