Teatru de cafenea – „Toxic Love” cu Dorina Roman si Dan Zorila

TOXIC LOVE

Atrium Cafe Bistro & Art prezinta piesa de teatru comedie „Toxic Love” din cadrul Teatrului Particular Brasov.

Teatrul Particular Brasov,  infiintat de actrita Dorina Roman in 16 iunie 2010, cu  un repertoriu cu priza la public,  format din profesionisti in arta spectacolului. Actrita Dorina Roman declara: „In cei patru ani de zile am reusit sa avem turnee in aproape toata tara, participari la festivaluri nationale si internationale de teatru, precum si zile ale culturii in diverse orase; intr-o perioada in care cultura este asezata intr-un con de umbra, actorii nostri au fost aplaudati la scena deschisa! Companie de teatru este dedicata tuturor celor care iubesc teatrul! In anul 2013, la implinirea a trei ani de teatru particular, am publicat cartea „Teatrul Particular Brasov, intre scena si culise”. Anul 2013 a adus teatrului nostru un premiu de excelenta, oferit de Consiliul Judetean Brasov, pentru promovarea culturii”.

TOXIC LOVE – comedie

Text Sorin Misiriantu  regizor si actor la Teatrul National Cluj), protagonisti fiind actorii Dorina Roman si Dan Zorila.

O poveste de dragoste începută fulgerător într-un bar, cu umor şi ironie fină.Dora, profesoară de sport, Tony, pictor, doi oameni cu personalități puternice, inteligenți, pornesc la drum  într-o relație care părea perfectă. Cine este vinovat de năucitoarea decădere a unui cuplu care părea că a atins sublimul? Întrebări grave, o temă majoră de meditație pentru toate vârstele! Spectacol invitat la Festivalul International de Teatru Scurt de la Oradea (2013), Festivalul International de Teatru Independent de la Sibiu (iulie 2014), Festivalul National Vlahia (2012), Festivalul National de Arta Moeciu de Sus, Zilele Culturii Orasului Busteni (2013).

Bilet: 25 lei
Pentru rezervari, va rugam sunati la 0723 287 486.