Teatrul ATRIUM prezintă: CINE A LUAT TROY(A)?
LUNI, 17 mai 2010, ora 21.00

TEATRUL ATRIUM se apropie de închiderea stagiunii 2009-2010.Din toamna şi până acum,voi, clienţii noştri, aţi putut savura, în serile de luni, spectacole de teatru de cafenea de cea mai bună calitate. Aţi zâmbit, aţi râs în hohote, v-aţi amuzat, sau poate aţi căzut pe gânduri uneori, alături de actori ai Teatrului  Naţional „Radu Stanca” din Sibiu, alături de actori ai “Teatrului-74” din  Tg. Mureş, ai Teatrului „AUĂLEU” din Timişoara, ai “Trimbulinzilor” din Sibiu.

Comedii, drame, tragedii comice, umor negru, umor clasic, spectacole tematice…

În preajma Crăciunului am râs cu lacrimi, alături de Mitică şi de Mărioara (Viorel Raţă şi Codruţa Vasiu), protagoniştii spectacolului “Casa Andersen” de la Teatrul Naţional “Radu Stanca”, Sibiu. În Atrium Classic Cafe au încăput 25 de actori, care ne-au colindat într-o manieră plină de haz.

În a doua zi de Paşte actorul Bogdan Sărătean alături de “TRIMBULINZI” au adus lumina în Atrium Classic Cafe. Poezia a fost cadoul nostru pentru clienţii iubitori de teatru şi în 8 martie, de Ziua Femeii.

De asemenea, “magicianul” umorului, Radu Gheorghe,  ne-a surprins mereu cu umorul său proaspăt şi cu invitaţii săi de marcă: Mihai Bisericanu, Mircea Baniciu, Răzvan Vasilescu, Anca Sigartău…

Acum, pentru că ne apropiem cu paşi repezi de închiderea stagiunii, vrem să tragem cortina în glorie. Vă oferim în premieră absolută o comedie de proporţii, o comedie dintr-o bucată, jucată de trei foarte tinere actriţe sibience (Mihaela Grigorie, Laura Luca şi Diana Murăruş).

Aşadar, luni, 17 mai, vă aşteptăm la premiera absolută  a comediei “Cine a luat Troy(a)?”. Legendarul personaj Elena din Troia este substituit cu Tanţa din Boiţa. Acest  spectacol nu prezintă aventurile Elenei din Troia, ci pe cele ale Tanţei din Boiţa. Am descoperit că lucrurile nu stau aşa cum sunt prezentate în manuale, iar tânăra speranţă Tănţica, în încercarea ei de a ajunge cineva descoperă adevăruri colosale.

Vă aşteptăm luni seara, 17 mai, în ATRIUM CLASSIC CAFE  să vă luaţi porţia de râs de final de stagiune,  să fiţi martorii rescrierii istoriei.