The big iSHOES,
28-29 august, între orele 10.00 şi 20.00

Pregăteşte-te pentru o toamnă şic şi vino în acest week-end la târgul The big iSHOES! Alege-ţi cele mai frumoase haine de autor, cei mai cool pantofi şi cele mai funky genţi şi bijuterii la The big iSHOES.

Te aşteptăm la Atrium Classic Cafe, în Piaţa Mică din Sibiu, sâmbătă şi duminică, 28 – 29 august, între 10.00 şi 20.00. Intrarea este liberă!

Probează şi cumpără creaţiile unicat de la Da Capo, dar şi pe cele ale unor designeri străini aduse de Tuxedoconfessions, tricourile şi poşetele Motzilov, pantofii Lust of Creation şi Minelli Boutique, hainele vintage de la Vintage Boutique şi inelele Izabellei Petruţ. O apariţie specială la The big iSHOES vor fi cele trei proaspăt absolvente ale Universităţii de Artă şi Design de la Cluj. Renata Rakossy, Maria Hera şi Raluca Popa îşi vor expune pentru prima dată creaţiile în cadrul târgului de la Atrium Classic Cafe, The big iSHOES încercând astfel să încurajeze şi să promoveze designerii români aflaţi la început de drum.

După ce ţi-ai împrospătat garderoba, poţi să te relaxezi cu una dintre cărţile despre modă şi design vestimentar propuse de Tuxedoconfessions şi, bineînţeles, cu The big iSHOES – cocktail-ul creat special pentru acest eveniment de Atrium Classic Cafe. În zona de bar te aşteaptă şi Food Corner-ul unde poţi degusta preparatele bucătăriei Atrium, dar şi o mulţime de tarte delicioase cu fructe.
În Colţul de Artă, pictoriţa Adina Tudor îşi va expune tablourile şi va face o demonstraţie de pictură în creion şi acuarelă.

Târgul The big iSHOES, organizat de Tuxedoconfessions, se desfăşoară în spiritul mişcării slowretail, care încurajează oamenii să înlocuiască shopping-ul la mall cu relatia directă client-designer/creator. Slowretail este o mişcare născută din protestul faţă de uniformizare şi lipsă a valorilor. Slowretail este cultura individualităţii, a lucrurilor de calitate, unice, care inspiră.