Concert de jazz „Fericirea de Luni” cu Alina Manole

cadru afis 24 sibiu_

Alina Manole este o artista cu un stil muzical aparte, greu de incadrat intr-un sablon. Atmosfera eleganta, teme tabu ale pieselor, cu versuri originale in limba romana, timbrul vocal aparte, formula de scena care include cei mai valorosi muzicieni de jazz ai momentului, unicitatea fiecarei aparitii scenice – toate acestea construiesc imaginea unui artist special pentru piata muzicala romaneasca.

La inceputul verii, Alina Manole a lansat un nou album (dupa Luna Patrata, Cu drag si Dragoste in 3) intitulat “Fericirea de Luni”. In acelasi stil care a consacrat-o, a carui amprenta ii apartine si o face de recunoscut in peisajul muzical romanesc, noul album se anunta ca unul dintre cele mai interesante materiale discografice ale acestui an. “Fix in seara asta”, “De 30 de ani”, “Trezeste-ma”, “Te iubesc” – iata o parte dintre piesele deja recunoscute si cantate de publicul artistei.

Fericirea nu inseamna concediu in Rai” – iata una dintre primele afirmatii ce vor fi auzite pe albumul cel nou al “fetei cu Luna Patrata”. Da, planeta muzicala inventata de Alina Manole se locuieste frumos si inteligent. Asa sunt si cei care vin la concertele “pamantene”.

Traseul “fericit” al lansarii de toamna a acestui album ajunge si la Sibiu pe 24 septembrie!

In cadrul cald si primitor al Atrium Cafe Bistro & Art, incepand cu ora 20:30, Alina Manole va fi prezenta alaturi de pianistul Raul Kusak si tobosarul Ovidiu Condrea.

Iata cateva fragment muzicale:

Fericirea de Luni – http://www.youtube.com/watch?v=X6TV1QUNc1I

Fix in seara asta – http://www.youtube.com/watch?v=ZUI6ojwnYLs

Pretul biletului: 25 lei