DEGUSTARE DE VINURI
Joi, 23.09.2010, ora 20.00

„Cine ştie să deguste un vin bun, ştie să soarbă din el picături de geniu” – Baudelaire.

Foarte mulţi oameni iubesc vinul, însă ştiu cu adevărat ce reprezintă acesta? La sfârşitul lui septembrie ne-am propus să organizăm un eveniment ceva mai special în Atrium Classic Cafe: o degustare de vinuri. Cea mai simplă definiţie a vinului este „suc de struguri fermentat”, însă, dincolo de această formulare, mai există câteva elemente distincte, chiar şi la cele mai banale vinuri. Degustarea unei sticle de vin reprezintă un lucru simplu, întelegerea acestuia este însă un lucru ceva mai complicat.

Prin degustare se  înţelege actul conştient prin care calitatea şi caracterul vinului sunt evaluate cu ajutorul  văzului, mirosului, gustului.  În acest sens, îl vom avea invitat pe dl. Dan Săvulescu, Director Vânzări la S.E.R.V.E. Societatea Euro Română de Vinuri de Excepţie,  care ne va iniţia în arta degustării vinului. Selecţia va include vinuri din gama Vinul Cavalerului, marcă ce acum reprezintă în România garanţia calităţii, precum şi din gama Terra Romana, alcatuită din vinuri atent selecţionate, destinate celor mai rafinate gusturi.

Vă aşteptăm aşadar să luaţi parte la un spectacol de data aceasta al gusturilor în Atrium Classic Cafe, în data de 23 Septembrie 2010, începând cu ora 20.00.

Intrarea se face pe bază de rezervare.