DESCHIDEREA STAGIUNII 2010-2011 LA TEATRUL ATRIUM:
CINE A LUAT TROY(A)? – 4 octombrie 2010

Stagiunea 2009-2010 a TEATRULUI ATRIUM a fost o încântare şi o bucurie, atât pentru noi, cât şi pentru dumneavoastră. De-a lungul anului trecut, voi, clienţii noştri, aţi putut savura, în serile de luni, spectacole de teatru de cafenea de cea mai bună calitate. Aţi zâmbit, aţi râs în hohote, v-aţi amuzat, sau poate aţi căzut pe gânduri uneori, alături de actori ai Teatrului  Naţional „Radu Stanca” din Sibiu, alături de actori ai “Teatrului-74” din  Târgu Mureş, ai Teatrului „AUĂLEU” din Timişoara, ai “Trimbulinzilor” din Sibiu. De asemenea, “magicianul” bunei dispozitii, Radu Gheorghe,  ne-a surprins mereu cu umorul său proaspăt şi cu invitaţii săi de marcă.

Acum, odată cu venirea toamnei, redeschiderea stagiunii la Atrium Classic Cafe, este un lucru firesc:

Seara de luni va fi seara de Teatru.

Vom relua, la cererea publicului, cele mai de succes spectacole ale stagiunii trecute. Vă vom aduce, de asemenea, spectacole care se vor juca pentru prima dată în cafeneaua noastră; vom produce spectacole care vor fi anume concepute pentru Atrium Classic Cafe, în premieră absolută. Vom avea din nou invitaţi de marcă ai teatrului românesc, cum sunt Mircea Albulescu sau Victor Rebengiuc.

Pentru că vremurile sunt destul de tulburi, iar oamenii cu greu mai găsesc bucurii în viaţa de zi cu zi, am decretat octombrie ca fiind luna comediei la Atrium Classic Cafe. Începem luni, 4 octombrie, prin a vă oferi o porţie zdravănă de râs şi de bună dispoziţie.

Vă oferim, aşadar, o comedie de proporţii, o comedie dintr-o bucată, jucată de trei foarte tinere actriţe sibience (Mihaela Grigorie, Laura Luca şi Diana Murăruş): “Cine a luat Troy(a)?”. În timpurile noastre, Legendarul personaj Elena din Troia este substituit cu Tanţa din Boiţa.  Spectacol de luni seara, “Cine a luat Troy(a)?”,  nu prezintă aventurile Elenei din Troia, ci pe cele ale Tanţei din Boiţa. Vom vedea că lucrurile nu stau aşa cum sunt prezentate în manuale, iar tânăra speranţă Tănţica, în încercarea ei de a ajunge cineva, descoperă adevăruri colosale.

Aşadar, vă aşteptăm luni seara, la ora 21.00, la ATRIUM CLASSIC CAFE,  să vă luaţi porţia de râs de început de stagiune,  să fiţi martorii rescrierii istoriei.