TEATRU DE CAFENEA – CUM AM MÂNCAT UN CÂINE
15 februarie 2010, ora 21.00

ATRIUM CLASSIC CAFE prezintă Luni, 15 februarie 2010, ora 21.00, în cadrul serilor de teatru, spectacolul „Cum am mâncat un câine”, regia Adi ICLENZAN, cu Theo MARTON de la Teatru74 (www.teatru74.ro).

„Cum am mâncat un câine” apare pentru prima dată în faţa publicului în anul 1988 la Teatrul Armatei Ruse din Moscova în salonul de fumători, unde erau doar 17 spectatori. Atunci a început cariera în teatru a lui EVGHENII GRIŞKOVEŢ, autorul piesei. Stilul său de a pune pe hârtie lumi, oameni, stări, situaţii e inconfundabil: nimic pompos, fraze scurte, cuvinte şi propoziţii simple, multe repetiţii. Accentul este pus pe felul în care viaţa te înţeapă sau te ironizează făcând să-ţi vibreze sufletul.

Povestea s-ar traduce astfel: „uite! ăsta era omul” care acum nu mai e; o poveste despre lucruri care după copilărie nu ar mai trebui să fie; dar au fost … si sunt; o poveste despre un număr de ordine şi doar un nume de familie care se strigă la apelul de seară; o poveste despre cum începe să se simtă timpul şi cum se mişcă … trece, adică.