CONCERT PAULA SELING ŞI OVI,
24 Februarie 2010, ora 21.00

Concertul face parte dintr-un turneu de promovare a piesei „Playing with fire” pentru EUROVISION 2010 prin localuri din: Sibiu, Cluj, Tg Mureş, Timişoara etc.

Pe scurt: PAULA SELING & OVI într-un dublu recital intersectat , care va conţine cele mai bune cântece din repertoriul celor doi, dar şi o mulţime de  cover-uri ale unor succese internaţionale din toate timpurile.

Paula Seling: „Sunt foarte încântată de colaborarea cu Ovi şi cred că „duelul” muzical între noi doi poate crea momente speciale pe scena Eurovision. Imi place vocea lui Ovi, mi se pare că are o personalitate muzicală deosebită, ca ştie ce face şi că are multă determinare. Piesa „Playing with fire” este excelentă şi ne oferă posibilitatea să ne punem în valoare studiile muzicale pe care le-am aprofundat ataţia ani. Două voci, doi pianişti, un Eurovision…”

Ovi: „Ar fi o onoare pentru mine să ajung să reprezint ţara în care m-am nascut, în finala Eurovision care are loc în Norvegia, ţara care m-a adoptat. Să cânt împreună cu Paula Seling e încă un vis împlinit pentru mine şi cred foarte tare în succesul acestui proiect şi al cântecului pe care l-am propus.”