Teatru de cafenea – OMUL DE ZĂPADĂ,
22 Februarie 2010, ora 21.00

ATRIUM CLASSIC CAFE prezintă Luni, 22 februarie 2010, ora 21.00, în cadrul serilor de teatru, spectacolul „OMUL DE ZĂPADĂ”, de Lia BUGNAR, cu Simina Contras si Ali Deac.

Ce s-ar întîmpla dacă într-o bună dimineaţă, din cauza unui miros păcătos, n-aţi mai putea ajunge la întîlnirea cu propria soţie, rămasă să plimbe un cîine pe care-l urăşte? Sau, pentru doamne, dacă din pricina aceluiaşi păcătos miros, aţi rata programarea la un doctor la care oricum nu voiaţi să ajungeţi? Dacă, la adăpost de infama odoare pe o platformă aproape de cer, v-aţi da seama că fericirea e o felie de pepene, o repriză bună de plîns şi, mai ales, să fii tu însuţi?

Ei bine, atunci aţi fi El şi Ea, Bărbatul şi Femeia, vecini pe-o pagină de hîrtie în Omul de zăpadă de Lia Bugnar. Are de toate – rînduri puţine, dar pline de savoare (adică de gustul plăcut al vorbei cu miez), un pic de disperare, tot atîta spaimă, naivitatea celor prea mici pentru o lume atît de normală, şi mai ales umor, mult umor – de disperare, de spaimă, de naivitate.

Vă aşteptăm să savuraţi cu noi această piesă de teatru, Luni 22 februarie, ora 21.00.