SUNDAY JAZZ EVENING CU PEDRO NEGRESCU & FRIENDS
21 Februarie 2010, ora 21.00

Duminică, 21 Februarie 2010, ATRIUM CLASSIC CAFE vă invită la un recital excepţional de jazz alături de Pedro Negrescu şi invitaţii săi, Alex Man şi Ana Maria Galea.

Pedro Negrescu, binecunoscut publicului românesc de jazz ca un valoros basist al acestui gen, este un artist complex fiind în acelaşi timp profesor, instrumentist, regizor muzical şi dirijor de muzică clasică.

A simţit încă din primul an de studenţie la Conservatorul din Bucureşti că jazz-ul i se potriveşte ca o mănuşă şi a reuşit să se familiarizeze foarte repede cu el, ajungând în scurt timp să colaboreze cu cei mai importanţi muzicieni de jazz din România: Garbis Dedeian, Mircea Tiberian, Johnny Răducanu, Dan Ionescu, Nicolae Simion, Anca Parghel, Ion Baciu Jr., Dan Stefanica. A cântat şi cu interpreţi străini precum Rick Condit, Armen Donelian sau cântăreaţa austriacă de jazz Elly Wright.

Pedro este un reprezentant însemnat al jazz-ului românesc la concertele şi festivalurile din Polonia, Ungaria, Austria, Germania, Franţa, Belgia, Olanda, Italia şi Spania.

La începutul acestui an, în seara de 5 ianuarie, în Timişoara, Pedro Negrescu şi-a lansat primul album pe care apare în calitate de artist principal – „Home” – a cărui piese sunt realizate în colaborare cu artiştii americani Rick Condit – saxofon şi Tom Wolfe – chitară.

În 21 Februarie, începând cu ora 21.00, Pedro Negrescu va fi acompaniat de bunul lui amic Alex Man la chitară şi de Ana Maria Galea ca interpretă vocală. Cu siguranţă seara de duminică va fi mai mult decât specială, aşa că vă aşteptăm cu drag.

Biletul de intrare: 15 lei