CONCERT KRYPTON
Joi, 28 Octombrie 2010, ora 21.00

Atrium Classic Cafe vă invită la un concert extraordinar cu formaţia KRYPTON pentru a sărbători frumoasa vârstă de 25 ani de la înfiinţarea trupei, cu doar câteva zile înaintea lansării celui de-al 10-lea album al acestora.

Trebuie să recunoaştem că sunt puţine trupe româneşti care ajung la vârsta de 25 ani. Krypton este una dintre cele care au reusit, ce-i drept cu eforturi, să rămână pe scenă. De-a lungul timpului, componenţa se schimbă, hit-urile se succed, concertele curg , se imprimă album după album… Ce rămâne, ce contează cu adevărat şi se păstrează în timp, este muzica lor: „Îţi mai aduci aminte”, „Cerceii tăi”, Lasă-mi speranţa”, „Inima mea” sau „Fetele cu ochii verzi” şi multe altele.

Trupa Krypton este tânără, plină de vervă creativă, mai ales că formula actuală, spun baieţii, este ideală: Eugen Mihaescu (chitară), Florin Iordache (voce), Catalin Fotin (bas), Fernando Draganici (tobe). Florin Iordache (voce) este cel mai tânăr membru al Krypton însă experienţa sa de live şi talentul ieşit din comun l-au facut cea mai bună alegere. Trupa s-a reîntregit anul acesta cu poli-instrumentistul Fernando Draganici, după o perioadă de colaborări, şi are acum drepturi depline la tobe şi claviaturi.

Aşadar, vă aşteptăm joi, 28 octombrie 2010, în Atrium Classic Cafe la concert KRYPTON. Biletul de intrare este 20 lei. Vă recomandăm să faceţi rezervare la numerele de telefon 0269/242.000 sau 0723 ATRIUM.